Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló aprova les bases per a les subvencions a esportistes en competicions internacionals

La Diputació de Castelló aprova les bases per a les subvencions a esportistes en competicions internacionals
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños.
24 de Març de 2023

La línia d'ajudes ascendeix a 80.000 euros i es podran sol·licitar fins al pròxim 14 d'abril

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per les quals es regeix la concessió de subvencions a esportistes de la província amb competicions oficials fora d'Espanya per a la realització d'activitats esportives durant l'exercici 2023. La línia d'ajudes ascendeix a 80.000 euros i es podran sol·licitar fins al pròxim 14 d'abril.

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha destacat la ferma aposta de la institució provincial “per l'esport i els seus esportistes”. “Volem impulsar als esportistes d'elit provincial, tant als nostres esportistes, com al nostre territori, en l'àmbit internacional, i augmentar així el nostre prestigi en tots els continents’’, ha assenyalat la diputada.

Baños ha manifestat que, cada vegada, ”trobem un major nivell en totes les modalitats dels nostres esportistes". “Per tant --ha continuat-- des de la diputació volem acompanyar-los perquè aconseguisquen noves fites i es convertisquen en els millors ambaixadors de la província de Castelló”.

Per a la concessió d'aquestes ajudes es tindran en compte els resultats esportius destacats aconseguits en l'exercici anterior i la continuïtat de l'activitat esportiva oficial, és a dir, en competicions organitzades per la corresponent federació esportiva.

Les activitats o programes subvencionables seran activitats derivades dels entrenaments i les competicions dels esportistes de la província de Castelló com a despeses federatives (llicències i inscripcions en competicions), material esportiu, roba esportiva, despeses d'allotjament, desplaçament i manutenció per a l'assistència a competicions i concentracions d'entrenaments, serveis d'entrenament, fisioteràpia, nutrició, psicologia, servei mèdic o serveis de reparació i manteniment i lloguer d'instal·lacions esportives o quotes de clubs.

 

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador