Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Lluïsa Monferrer valora el treball del Consell Valencià de la Joventut “per a reclamar l’espai dels i les joves”

Lluïsa Monferrer valora el treball del Consell Valencià de la Joventut “per a reclamar l’espai dels i les joves”
4 de Març de 2023

La diputada ha presidit l’assemblea general ordinària que s’ha celebrat a la Diputació de Castelló on ha destacat l’impuls del I Pla Provincial de Joventut

El saló de recepcions de la Diputació de Castelló ha acollit l’assemblea general ordinària del Consell Valencià de la Joventut que ha estat presidida per la diputada de l’àrea, Lluïsa Monferrer, qui ha valorat “tot el treball que està fent el Consell durant tot aquest temps”. “Gràcies per les vostres reivindicacions i per ser un grup de joves actius que reclama el seu posicionament, tant en les administracions com en la societat”, ha afegit la diputada.

Monferrer ha destacat que aquesta assemblea “es celebra ací en un moment en el qual aquesta Diputació està més bolcada que mai en la promoció de la joventut”. A aquest respecte, la diputada ha assenyalat que “estem treballant de valent per apropar la institució a la joventut i perquè la gent jove tinga el seu espai, també a l'administració provincial”.

D’aquesta manera, Monferrer ha valorat el I Pla Provincial de Joventut “a través del qual estem contactant amb associacions i departaments de Joventuts de diferents organismes perquè estem convençuts que els i les joves tenen molt a dir i molt a aportar a la gestió política d’aquesta casa”.

Finalment, la diputada ha assenyalat que “compteu amb la Diputació de Castelló perquè, com vosaltres, nosaltres també apostem per la gent jove”.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador